top of page

Knyga "Dviejų vaikų mama" išankstinėje prekyboje!



Dviejų vaikų motinystės tapsmas – labai intensyvus ir daugiasluoksnis patyrimas. Jei atrodo, kad mama tampama vieną kartą ir didieji virsmai jau praeityje – antrojo vaiko gimimas šį įsivaizdavimą apverčia aukštyn kojomis. Ypač, jei amžiaus tarpas tarp vaikų nėra didelis.


Šioje knygoje atskleidžiu psichologinius tapsmo dviejų vaikų mama aspektus ir sunkumų įveikos būdus:

- Dalinuosi nėštumo metu kylančiais jausmais ir klausimais.

- Praktiniais aspektais, tokiais kaip pvz.: antrasis gimdymas, darželis, žindymas ir miegas bei jų sprendimų įvairove.

- Dėmesio ir nerimo centre atsiduriantis pirmagimis bei jo adaptacijos procesas. Atskleidžiu, ką išgyvena vaikas ir kaip jam padėti, jog adaptacija būtų kuo švelnesnė.

- Bei kalbu apie visos šeimos, kaip sistemos pokytį, o daugiausiai apie mamą ir jos vidinę tapsmo kelionę.


Knygoje atvirai pasakoju savo asmeninę dviejų vaikų motinystės istoriją, derindama ją su psichologijos žiniomis bei psichologinio konsultavimo praktika. Knygoje rasite informacijos, palaikymo, empatijos. Ir kvietimą stabtelėti, reflektuoti savo ir visos šeimos situaciją, priimti jums palankius sprendimus ir kurti konstruktyvesnį santykį su savo jausmais ir nauja tėvystės realybe. Tai terapinė knyga, padėsianti geriau suprasti save ir savo jausmus bei apgobsianti jausmu, kad šio tapsmo sunkumus patiriate ne vienos.


Knyga skirta dviejų nedideliu amžiaus skirtumu gimusių vaikų mamai. Bet drauge tikiu, kad joje naudingų dalykų atrasti gali kiekvienas, kuriam artima psichologinio tapsmo tėvais antrą kartą tema: mama, tėtis, seneliai, draugai, artimieji, specialistai.


Knygą "Dviejų vaikų mama" jau galite užsisakyti. Ir pirmieji sulaukti savo dažais kvepiančio egzemplioriaus:



Žymės:

bottom of page