top of page

Antroji knyga



Antroji knyga išsiųsta redagavimui!


Uch kiek čia buvo jausmų man su ja. Ir dar tikiu bus.

Rankraštį skaitė visa kompanija nuostabių mamų - Milda iš Švelnios tėvystės, Eglė iš @joinoakcrew, Marija iš @bookitook, kolegės Veronika ir Neringa - ačiū, mielos. Man su abiem knygom taip, - pirmasis rankraščio variantas būna toks juodraštis juodraštis - dar labai neišbaigtas ir kankinantis skaitytojus. Man taip pastebėjau, jog yra - sėsti tvarkyti tekstą iš esmės, galiu ramiai tik gavusi grįžtamąjį ryšį, pasitarusi, ir tuose pasitarimuose išgirsusi gerų idėjų bei geriau išgirdusi pati save ir savo balsą.


Jei su pirmąja knyga man buvo labai aišku, kokias dalis aš noriu išpildyti, jog yra platus temų sąrašas, kurį noriu ne tik paliesti, bet ir giliai atskleisti, tai su šia knyga tokio lūkesčio neturiu. Čia pirmiausia noriu padengti ne teoriją, ne kažkokį tėvystės pagrindą - o dar labiau gręžtis į jausmus ir patyrimus, tėvystėje keliaujant toliau.


Tai ir keliauju - atskleisdama dar daugiau savo istorijos, jausmų, minčių ir patyrimų, kabindama šiek tiek psichologijos teorijos, bet labiau praktikos, - vedu save ir jus per dviejų mažų vaikų motinystės tapsmą.


Antroji knyga bus būtent apie tai.


**


bottom of page